Vattenskärning

Hydrocut – produkter inom vattenskärning

OptiMAX

Är resultatet på tre decennier av teknisk expertis och erfarenhet, vilket resulterar i världens mest exakta vattenstråle.

OMAX

OMAX är världsledande på vattenskärning, vattenskärssystem från OMAX är den ultimata maskinen för precision, snabbhet och effektivitet.

Maxiem

Vattenskärsbord från Maxiem passar utmärkt till massproduktion eller till prototyper. Maxiem erbjuder anläggningar som passar till olika behov.

GlobalMAX

En kompakt och prisvärd vattenskärmaskin med en skärbredd som skär så gott som alla material. Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

ProtoMAX

Kan skära igenom nästan vilket material som helst, till exempelvis: aluminium, titan, sten, kolfiber och G10-komposit.

Pumpar & Mjukvara

OMAX IntelliMAX Software Suite körs på Windows 10 och levererar extraordinär kraft och prestanda samtidigt som den är intuitiv och enkel att använda.

Vattenskärning

Här finner du produkter inom vattenskärning. Fina snitt med hög kvalitet blir resultatet. Läs mer om oss och vad vi är specialiserade inom HÄR.

Vattenskärsystem från OMAX

HydroCut AB är svensk importör och distributör av vattenskärssystem från OMAX.

Vi erbjuder montering och service av våra maskiner över hela landet. Vi lagerför till var och en av våra kunder de mest förekommande delarna till maskinerna, sedan levererar vi dem med kort varsel över hela landet.

LÄS MER OM PRODUKTERNA

Vi har väldigt stort fokus på att våra kunders maskiner inte skall stå still.

Kontakta oss för information om priser & leverans.

Vattenskärsystem i världsklass

Vi levererar vattenskärssystem med precisionskärning i olika material. Våra maskiner ger dig rena skärsnitt och lite eller ingen efterbehandling av materialet du skär. OMAX är världsledande på vattenskärning och är idag världen största producent av vattenskärssystem.

Lokal service

Som en del av OMAX distributionsnätverk kan vi säkerhetsställa att OMAX/Maxiem systemen står stilla så ytterst lite som möjligt när du är i behov av service och delar. Vi har kort leveranstid när det gäller de mest förekommande slit och förbrukningsdelar.

Vattenskärning

Intresserad?
Vill du veta mer eller har du några frågor?
Hör då gärna av dig till oss på Hydrocut AB, vi svarar gärna på frågor!