OMAX

MicroMAX

Den perfekta lösningen för arbeten som kräver ultraprecision i vattenstrålebearbetningen. Den här modellen använder avancerade linjära optiska kodare med hög precision med innovativ vibrationsisolering samt beprövade programvarukontrollsystem, Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

OMAX 2626

Den minsta i cantilever-stilen med ett helt förseglat och skyddat skruvdragarsystem så är den här kompakta, robusta och pålitliga arbetshästen perfekt för verksamheter som skär projekt med mindre dimensioner men behöver hög precision. Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

OMAX 2652

En något större maskin än OMAX 2626 som trots det är kompakt och perfekt för verksamheter där utrymmet är begränsat. Skruvdragarsystem är helt förseglat och skyddat, modellen är en robust och pålitlig arbetshäst som klarar av arbeten i mindre dimensioner men behöver hög precision. Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

OMAX 5555

Passar perfekt för verksamheter som har ont om utrymme men vill arbeta med material upp till 4*4 fot. Med ett helt förseglat och skyddat skruvdragarsystem är den här robusta och pålitliga arbetshästen perfekt för de som vill skära projekt som behöver hög precision. Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

OMAX 55100

Den största i cantilever-stilen. Med ett helt förseglat och skyddat kulskruvdrivsystem är det här en robust och pålitlig arbetshäst för verksamheter som har lite mer plats. Denna modell levereras som standard med ett OMAX MAXJET 5-munstycke och ett Bulk Abrasive Delivery System. Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

OMAX 60120

Den minsta av OMAX vattenbaserade vattenjetmaskiner, har IntelliTRAX och levereras som standard med ett Bulk Abrasive Delivery System plus det hållbara OMAX MAXJET5i-munstycket. Ett robust och pålitligt system som är lätt att använda, gör arbetet snabbt och exakt. Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

OMAX 80X – serien

Är en serie av vattenbaserade vattenjetmaskiner. Levereras med OMAX MAXJET 5i-munstycket och ett Bulk Abrasive Delivery System. De har även IntelliTRAX. Perfekt för kapning av större eller fler projekt. Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

OMAX 120X – serien

Är en av de största OMAX-maskinerna. Har IntelliTRAX, den linjära högteknologin med hög precision är designad exklusivt för den slipande vattenstrålmiljön. Detta robusta och pålitliga system maximerar produktion och lönsamhet. Det stora skär området på 120X gör det idealiskt för projekt med flera delar eller storskalig produktion av delar. Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

OMAX 160X – serien

Är de största OMAX-maskinerna. Innehåller IntelliTRAX, den linjära högteknologiska teknologin som är designad exklusivt för den slipande vattenstrålmiljön. Dessa robusta och pålitliga skärmaskiner maximerar produktion och lönsamhet. Levereras med OMAX MAXJET5i-munstycket och ett Bulk Abrasive Delivery System. Idealisk för skärning av större eller flera delprojekt. Waterjet-systemet inkluderar pump och programvara.

OMAX Mobile

OMAX Mobile JetMachining Center uppfyller kraven för oljefältunderhåll, höghållfasta stålkonstruktioner, varvsindustrin, kommersiella industrier samt stöder *statliga program. Extremt hållbar, tillförlitlig och kan flyttas snabbt och enkelt.