Vattenskärarer med HydroCut och Omax

Skär allt exakt och kallt

En vattenskärare från omax

HydroCut, ett svenskt företag specialiserat på försäljning och distribution av vattenskärare, är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av dessa maskiner. Vårt sortiment inkluderar Omax vattenskärare, kända för sin precision och effektivitet, samt Optimax vattenskärare, som är globalt erkända för deras överlägsna prestanda och mångsidighet. 

HydroCut Vattenskärare 

Dessa vattenskärare är utformade för att erbjuda hög precision och mångsidighet i skärningsprocessen. Med funktioner som effektiv vattenhantering och användarvänligt gränssnitt, är de idealiska för skärning av olika material, från metall till glas och plast. 

en mindre vattenskärare från omax

Optimax vattenskärare 

Optimax vattenskärare är särskilt uppskattade för sin världsklass precision (upp till 0,02 mm), hållbarhet och effektivitet. De är perfekta för att skära olika vinklar och former och används flitigt inom industriella sektorer som metallbearbetning och glasindustri. 

MAXIEM och GLOBALMAX vattenskärare 

Vi erbjuder också MAXIEM-serien, som innefattar kompakta och prisvärda vattenskärare lämpliga för en mängd olika material. GLOBALMAX-serien inkluderar kompakta vattenskärare som är kända för sin förmåga att effektivt skära nästan alla materialtyper. 

ProtoMAX vattenskärare 

ProtoMAX-modellen är en vattenskärare som effektivt kan skära genom nästan alla material, inklusive aluminium, titan, sten, kolfiber och G10 komposit. 

Anpassade lösningar och engagemang för kvalitet 

Både HydroCut och Optimax är engagerade i att tillhandahålla anpassade lösningar med sina vattenskärare för att möta varje unikt kundbehov. Vårt engagemang för kvalitet och innovation innebär kontinuerliga investeringar i forskning och utveckling, vilket säkerställer att våra vattenskärare alltid är i teknologins framkant. 

Tillämpningar och support 

Våra vattenskärare är designade för att vara mångsidiga och robusta, kapabla att hantera en mängd olika material och projektstorlekar inom sektorer som bilindustri, flyg och tillverkning. HydroCut erbjuder fullständig support för sina vattenskärare, inklusive installation, underhåll och leverans av reservdelar, för att säkerställa att våra kunder i Sverige får nödvändigt stöd för sina verksamheter. 

Med en kombination av HydroCuts djupa förståelse för industrins krav och Optimax vattenskärarens överlägsna teknik, står vi som en pålitlig partner för kunder som söker effektiva och exakta skärningslösningar. 

en person som jobbar på en dator

Några av våra utvalda produkter.

 • En vattenskärare från omax
  OMAX

  OMAX MICROMAX

  The MicroMAX är er perfekta lösning för ultraprecisionsbearbetning.

  Skärområde på 2′ 1″ x 2′ 1″ (0,63 m x 0,63 m) ±0,0001″ (±2,5 mikron) linjär positionsnoggrannhet.

 • En vattenskärare från omax
  OMAX

  OMAX 2626

  Den minsta maskinen i cantilever-stilen med ett helt förseglat och skyddat skruvdragarsystem gör OMAX 2626 perfekt även för verkstäder med begränsat utrymme.

  Skärområde på 2 fot 2 tum x 2 fot 2 tum (0,66 m x 0,66 m) ±0,001 tum (±0,025 mm) linjär positionsnoggrannhet.

 • En vattenskärare från omax
  OMAX

  OMAX 2652

  En något större maskin än OMAX 2626 som trots det är kompakt och perfekt för verksamheter där utrymmet är begränsat.

  Skärunderlaget är 4′ 4″ x 2′ 2″ (1,32 m x 0,66 m) med en linjär positionsnoggrannhet på ±0,001″ (±0,025 mm).